Actes dels 20 anys de la Penya Barcelonista de La Bisbal

El cap de setmana del 4 i 5 de juny es van celebrar els 20 anys de la Penya Barcelonista.

El dissabte 4 de juny  en Xavier Cortadellas va parlar al Teatre Mundial d’un personatge com Emili Vigo, desconegut per molts i figura molt important a La Bisbal i a l’ exili, com a polític i cronista esportiu, que mereix un estudi a fons.

En Xavier Carmaniu, historiador, va presentar “Història amb pilotes”, llibre on  utilitza la vida d’onze jugadors i jugadores de futbol de tot el món,  per explicar el marc social, polític i econòmic de cadascun d’aquests jugadors i aprendre, de forma molt didàctica, història. Un llibre que, aprofitant el futbol, endinsa el lector en les “petites” històries d’aquests jugadors dins el context mundial que afecta directament la seva carrera esportiva i la seva vida. En Xavier Carmaniu, coneixedor de personatges il·lustres de les nostres contrades, també va participar en la xerrada que analitzava la figura de l’ Emili Vigo.

Labisbal.tv també va recollir les imatges de la cercavila que va sortir davant del local de la penya i amb arribada al pavelló firal amb la participació de bastoners,  geganters, grallers i voltors.

La festa va finalitzar amb una xolocatada popular i l’actuació del Magk Daniel’s.

Altres actes que es van fer durant el cap de setmana: El dissabte a la nit va actuar “la Puça Diatònica” presentant el seu primer disc i durant tot el diumenge es van fer tallers i jocs al Passeig.

{vimeo}24894445{/vimeo}

Deixa un comentari