La Devastació. Ronda Teatre de Palafrugell

El Teatre Municipal de Palafrugell estrena l’obra La Devastació, de la companyia Ronda Teatre. Aquesta producció, amb col·laboració dels ajuntaments de Palafrugell i de Quart, es podrà veure els dies 27 i 28 a les 10 de la nit, i el diumenge 29, a les 6 de la tarda. El text teatral és de Gerard Prohias, està dirigit per Quique Culebras, compta amb els actors Dani Rebollo i Olga Cercós, fotografies d’Alba Danés, escenografia de Ricardo Sayago, espai sonor de Jaume Xicoira i disseny de llums d’Agustí Fernàndez.

La música clàssica barroca, el bon vi i menjar, el sexe, la malaltia, la bellesa dins la ferida o la nostàlgia del temps passat són alguns dels temes de La Devastació. La història s’inicia quan la Laia va a trobar a en Maurici, el seu amic d’adolescència, amb el pretext d’explicar-li els detalls de l’intent de suïcidi de l’exnovio d’ella, però mentre avança la nit, un i altre confessen intimitats que els porten cap a la devastació de les seves vides.

La companyia ha creat un bloc (rondateatre.blogspot.com) on es pot seguir l’evolució del muntatge i es poden llegir textos de Gerard Prohias.

(Nota de premsa Institut Comunicació de Palafrugell)

Deixa un comentari