Senglanada a Cruïlles

El diumenge 10 d’abril es va celebrar a la Plaça de la Creu de Cruïlles una Senglanada popular en la que van participar unes 250 persones.

L’ acte es va organitzar per un grup de joves de Cruïlles – Puigventós – Monells – Sant Sadurní de l’ Heura i de l’ Associació de Veïns de Cruïlles amb el suport de l’ Ajuntament amb la voluntat de recaptar fons per la festa Major de Cruïlles el 6, 7 i 8 de maig.

{vimeo}22277748{/vimeo}

 

 

Festa Major de Cruïlles

L’ Associació de veïns de Cruïlles organitzarà la representació de l’obra “L’ amor entra per la finestra” que realitzaran com sempre els Teatraires El Ratinyol de Cruïlles el divendres 6 a la nit.

El dissabte 7 al matí la mateixa associació ha programat titelles a la Plaça de l’Església. A la tarda faran la representació de dues obres de teatre per part dels alumnes de l’ Escola pública Les Gavarres ( els Alumnes de P3- P4 i P5 representaran “La Llegenda de Sant Jordi”, els Alumnes de 1r i 2n representaran “El vestit nou de l’Emperador” i els Alumnes de 3r- 4t- 5è i 6è representaran “Un conte de la iaia automàtica”) i finalment amb Farcellet de jocs tradicionals i xocolatada al pati de l’escola.

El mateix dissabte 7 a la nit el grup de joves de Cruïlles – Puigventós – Monells – Sant Sadurní de l’ Heura faran els concerts de la Nit Jove amb els grups La Puça Diatònica Se atormenta una vecina, DJ Torrebruno.

El diumenge 8 es farà, com sempre, a les 11 del matí Ofici Solemne i benedicció de les roses i tot seguit Recital de cant coral a l’església per la Coral Vol d’Oreneta, Ball de bastons amb els Bastoners del Casal Estel Roig de la Bisbal i Gralla de Boix, a la Plaça de la Creu, obertura de la torre de Cruïlles i vermut de Festa Major, a la Plaça de la Creu, finalitzant a la tarda amb sardanes amb La Principal de Porqueres, a la Plaça de la Creu i Ball de Fi de Festa amb el Duet Famille. Balls de saló.

Senglar BTT Raid

El grup de joves de Cruïlles – Puigventós – Monells – Sant Sadurní de l’ Heura també organitzaran la primera Marxa popular de BTT de Cruïlles el diumenge 29 de Maig i que consistirà en dos recorreguts a escollir de 35 km o 20 km.

Deixa un comentari